FAQ

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna

Innehåller Schweppes Premium Mixers alkohol?

Schweppes Premium Mixers är en kolsyrad dryck och innehåller ingen alkohol. Den är framtagen för att blandas med olika spritsorter, som till exempel gin och/eller vodka.

Innehåller Schweppes Premium Mixers naturliga ingredienser?

Ja, Schweppes Premium Mixers innehåller endast ingredienser med naturligt ursprung.

Vad är skillnaden mellan Schweppes Indian Tonic och Schweppes Premium Mixers?

Genom att samarbeta med mixologer, tog vi fram Schweppes Premium Mixers. De är helt enkelt perfekta att kombinera med olika spritsorter. För att skapa just dina drinkar. Premium Mixers har ett något annorlunda recept – framtaget för att förstärka de olika ginsorter som bartenders ofta använder.

Våra Premium Mixers innehåller noga utvalda aromer för att lyfta fram smakerna i aromatisk gin, torr gin och modernt blommig gin. Och inte minst räcker bubblorna längre för att maximera upplevelsen av en riktigt god Gin & Tonic.

Kan jag blanda Premium Mixers med andra spritsorter än gin?

Sjävklart, våra Premium Mixers kan också serveras med andra spritsorter som till exempel vodka, Campari eller tequila.

Kan jag dricka Premium Mixers utan gin ?

Ja, du kan självklart dricka Premium Mixers utan gin och bara njuta av dofterna och smakerna. Det kan vara trevligt att addera någon passande garnering för att förhöja upplevelsen lite extra.

Vad är skillnaden på en blommig, torr och aromatisk gin ?

Vissa ginsorter innehåller mer blomväxter, vilket resulterar i en gin med en blommig karaktär. Andra sorter har en blandning av komplexa aromer och kallas då aromatisk gin. Torr gin slutligen innehåller inget socker och har ofta en högre alkoholhalt och en karaktäristisk citrussmak .

Vilka Premium Mixers matchar vilken ginsort bäst?

Pink Pepper Tonic Water är perfekt med aromatiska ginsorter som Hendricks och Martin Millers. Ginger & Cardamon Tonic Water förstärker en gin med blommig karaktär som exempelvis Bombay Sapphire East, Geranium London Dry Gin och Biercée. Premium Tonic Water passar utmärkt tillsammans med alla typer av premium gin. Klicka [ här ] för att bläddra bland fler Gin & Tonic-recept.

Finns Premium Mixers i stora flaskor?

Nej. För att bevara bubblorna länge finns Premium Mixers endast i små 20 cl-flaskor. 20 cl är också den rekommenderade mängden tonic för en stor Gin & Tonic.

Var kan jag köpa Premium Mixers?

Premium Mixers är endast tillgängliga i noga utvalda barer och restauranger. Du kan hitta närmaste bar eller restaurang på vår hemsida.