Intervju med vår belgiska Brand Ambassador: Massimo Verhaeghe

News

Möt Massimo Verhaeghe, vår karismatiska belgiska  Brand Ambassador. Efter att ha studerat ekonomi bestämde han sig för att dyka in i världen av cocktails och lära sig om denna konstform av de bästa shakers i Belgien. Mest av allt, tycker han om att blanda det perfekta receptet för varje smak och önskemål. Vill du veta mer om denna passionerade Gin och Tonic connaisseur? Läs den lilla intervjun nedan!

1. Varför Gin & Tonic?

Gin och Tonic är så ren och mångsidig att den är en perfekt start för kombinationer. Det är en konst att kombinera de två för att skapa en perfekt balans. Du kan göra varje blandning så enkelt eller komplicerad som du vill.

2. Vilken är din favorit Premium Mixer, och varför?

Jag gillar Premium Mixer Original, eftersom det är förkroppsligandet av ren neutralitet. Den har inslag av citrus och har jämn kvalitet. Även den långvariga kolsyran ger drycken en långvariga smak och gör det till ett nöje att arbeta med.

3. Vilka bar bör människor definitivt besöka när du besöker Antwerpen?

Du bör inte gå miste om Josephines. De är mycket kunniga och experter på att blanda Gin och Tonics. De är rena mixologists. Kolla också in Dogma and Cocktails at Nine.

4. Vilket Gin förtjänar mer uppmärksamhet?

Jag älskar absolut Tanqueray Ten och Haswell. Båda är mycket väl avvägda. Tanqueray Ten med citrontoner och Haswell med rosa grapefrukt toner.

5. Vilken är din favorit garnering?

All citron-relaterade garnering är min favorit. Jag gillar dem eftersom de är bra för att balansera gin och tonic.

6. Vilket är ditt favorit Gin & Tonic recept?

Jag har inte en specifik favorit. Mitt råd är att hålla det enkelt och rent. Renhet i smak bör alltid läggas fram.

7. Vilken är din favorit Gin och Tonic för den kommande vårsäsongen?

Tanqueray Rangpur Gin blandad med Premium Mixer Original Tonic och en skiva lime. Citrustonerna är i perfekt balans, vilket skapar en bestående smak – en härligt fräsch Gin och Tonic.